2011. október 19., szerda

Megnyílt a chococo csokoládéüzlet!

 Én is kaptam meghívót a megnyitóra, vissza is igazoltam, hogy elmegyek, de sajnos nem tudtam elmenni. Igy nem tudok beszámolni - pedig szerettem volna - saját tapasztalat alapján a látottakról és ízlelni a finomabbnál finomabb csokikat és egyéb nyalánkságot. Ezért most közreadom az általuk kiadott Sajtóközleményt amit a mai napon kaptam meg e-mailben.

Sajtóközlemény
Kiadja: chococo
Budapest, 2011.10.18.
 Megnyílt a chococo csokoládéüzlet, a “3,000 csokoládé” háza
Budapest, illetve az egész ország nagy örömére megnyílt a chococo csokoládérium- és csokoládéüzlet, ahol több mint 3,000 féle csokoládékészítmény várja az érdeklődőket. A tulajdonosok már sikerre vittek egy csokoládé outletet a budapesti Bródy Sándor utcában, elkötelezett hívei a minőségi csokoládékészítésnek- és fogyasztásnak. Az üzlet belsőépítészeti terveit a Geppetto belsőépítészeti stúdió készítette, az üzlet arculatát az Avalanche Kreatív Ügynökség készítette.
A chococo hivatalos nyitóünnepségén négy csokoládémester erre az alkalomra készített csokoládékreációit lehetett megkóstolni. Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe kitalálója, Szántó Tibor csokoládékészítő mester, Varga Gábor mestercukrász, a www.desszert.eu oldal kitalálója és Király Anita (a Lucullus BT csokoládéoktatója) házilag készített csokoládé-különlegességekkel kápráztatták el a vendégeket.
Az est tapas-improvizációt Nánási Lajos (Atakám étterem) készítette, amelyhez remekül passzolt a dél-afrikai Amarula krémlikőr.
Turóczi Gábor, a Lucullus BT gasztronómiai egyesület  (a chococo együttműködő partnere) vezetője örömét fejezte ki az iránt, hogy újabb hely ad majd teret Budapesten a minőségi csokiimádatnak. A chococo a jövőben is tervezi, hogy előrecsomagolt csokoládéi mellett a kézműves csokoládék bemutatóját, illetve felolvasóesteket, egyéb kulturális/szakmai rendezvényeket is szervez.

További információ:
Lucullus BT
+3620 240-8530
Az üzlet címe: 1013-Budapest, Pauler u. 7.www.chococo.hu


Üdvözlettel,
Lucullus BT
+3620 240-8530

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése