2012. január 13., péntek

Abált szalonna


Minden télen készítünk házilag "disznóságokat", pld. abált szalonnát, sütni való kolbászt, hurkát, tepertőt. Ezeket elkészíthetjük lakásban is, nem kell hozzá disznóvágás, csak töltő, bél és jó helyről, jó alapanyag.
Ez most tokaszalonnából van ami jó húsos volt. Bejegyzést már nem írok, mert a felsoroltakból és a szalonnáról is van a blogomban  a disznóságok cimke alatt,  hogy én miből és hogyan készítem - a férjemmel együtt.

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem linkelted be, mert hiába írtam be a blogod keresőjébe a disznóságokat, megint ez a bejegyzés jelent meg.

    VálaszTörlés
  2. Igen, mert minden disznóságom ez alatt található. Az oldalsávban található címkék között van a disznóságok, ott ha rákattintasz bejön az oldal és ott megtalálható az első bejegyzésem.

    VálaszTörlés