2012. április 16., hétfő

Kedves Olvasóim, Látogatóim!

Előre láthatóan pár hónapig nem leszek aktív a honlapomba írogatást illetően. Olyan elfoglaltságom van, ami minden időmet leköti, és fontos a számomra. De alkalmanként talán lesznek bejegyzéseim, ahogy az időm engedi.
A rendszeres olvasóimnak köszönöm, hogy látogattak, köszönöm a hozzászólásaikat egy-egy receptemhez. A rejtve maradó olvasóimnak - legyen az magyar vagy más országból való - köszönöm, hogy olvastak.
Remélem, hogy talál mindenki, aki továbbra is látogatja a honlapom az eddigi írásaimban olyat, ami felkelti az érdeklődését.

Üdvözlettel:
Lívia

Dear readers, My Comments!

It is anticipated that a few months I will not be active in writing regarding my website. Is a hobby that takes up all my time and it is important to me. But sometimes all entries will, as time allows.
Regular readers thank you for visiting, thank you for your comments on the recipe to my one. The hidden readers - whether in Hungary or in other countries - thank you for reading. Hope to see everyone who continues to visit my website for my writing now something that arouses your interest.

Best regards,
Livia


14 megjegyzés:

  1. Jó munkát kívánok ! Várlak vissza vigyázzál magadra!

    VálaszTörlés
  2. Minden jót kívánok Neked addig is, míg újra "aktív" leszel. :)

    VálaszTörlés
  3. Lívia - kérdésedre válaszolva: A kezelőfelület felső jobb oldalán van egy fogaskerék szerűség, arra kattintva felülről az ötödik a Blogger régi kezelőfelülete.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Maria megcsinálom, de ahogy írtam lehet, hogy nem sokáig használhatjuk a régit.

      Törlés
  4. Megpróbálok vigyázni, köszönöm Róza.

    VálaszTörlés
  5. Jó munkát Lívia, várunk vissza:-)))))

    VálaszTörlés
  6. Drága Lívikém !
    Áldott Pünkösdi ünnepeket kívánok Neked !
    Sok szeretettel : sysy

    VálaszTörlés