2013. február 25., hétfő

A chocoMe új termékfejlesztése


Kedves felkérésnek teszek eleget, és örömmel hírelem a chocoMe legújabb termékét.

Sajtóközlemény

Kiadja: chocoMe2013.02.25., Budapest

Ehető ezüsttel csábít tavasszal a chocoMe - Megjelent a manufaktúra tavaszi kollekciója

A kézzel készült, különleges, „személyre szabható” táblás csokoládé, a chocoMe újabb izgalmas termékfejlesztést hajtott végre – 2013. februárjától feltétei közt ugyanis az ehető 23 karátos aranypelyhek után elérhetővé tette az „ehető ezüstöt” is.
Tudomásom szerint itthon még elég ritka, a táblás csokoládékon pedig egyenesen egyedülálló az ezüstfüst-lemezek, mint dekoráció használata” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa. „Sokan viccelődtek azzal, hogy a „barátnőm nem szereti az aranyat, de az ezüstöt igen” (persze nem csokoládéfeltétként), mi viszont úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk ezt a feltétet is csokoládéinkon. A helyzet ugyanakkor nem volt könnyű. Mivel az ehető ezüst nem rendelkezik semmilyen ízzel, ezúttal a vizuális elrendezés játszotta a főszerepet a táblák kiválasztásánál, valamint azon is igyekeztünk, hogy egy közkedvelt nemesfém mellé hasonlóan nemes, hozzáillő feltéteket társítsunk” - tette hozzá Mészáros Gábor.
Az ezüst egészségre gyakorolt jótékony hatását már az ókorban élő görögök is felismerték: széleskörű, természetes antibiotikumként is használták a gazdagság szimbóluma mellett. Fertőtlenítő hatását ma is széles körben használják az élet legkülönfélébb területein.
További Információ:
chocoMe Kft.
1135 Budapest Szent László út 14.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése