2013. június 27., csütörtök

ÚJABB FIGYELMEZTETÉS A CRAZY GALLERY HONLAP TULAJDONOSÁNAK!!!

NEW GALLERY SITE OWNER WARNING CRAZY!!!

The fake website:

www.crazygallery.info/liviakonyhasarka.blogspot.com.html

domain:

crazygallery.info

I have the ownership and copyright, and yet they treat the website as if it were yours. You however, reserves the right to ye eyes up websites where you are still inaccessible, but Google will find you in this be assured.
My site is so your photos are not going to run a website that is full copy of the original, and bring them to drive visitors and betrayed them because they do not get what they see.
I can see from my photos that you have clicked is not coming out of porn, advertising, video, etc.. eye on things. I believe that it's been so well? You are mistaken, because there is no good! Still do not have visitors to my website I just revolve in one place. But you would not store it when I get into my website clicks, you only have to see the photo eye health.
Cease immediately eat the phishing ongoing activities and take away the stolen photos of me full of your homepages. You copied the contents of the website without my permission, but I will never give you permission.
It's not safe surfing guide to the visitors of Internet security threats, the visitors eyes as deceptive activities were conducted.
Taken action against you because I can see for yourselves that this does not eliminate the garbage business to steal a website all images that benefit you and your business purpose you use, deceiving the visitors.


ÚJABB FIGYELMEZTETÉS A CRAZY GALLERY HONLAP TULAJDONOSÁNAK!!!

A hamis honlap:

www.crazygallery.info/liviakonyhasarka.blogspot.com.html

domain:

crazygallery.info

Nálam van a tulajdon és szerzői jog, és mégis úgy kezelitek a honlapom, mintha a tiétek lenne. Ti viszont minden jogot fenntartotok a létrehozott szemét honlapotokon, ahol továbbra is elérhetetlenek vagytok, de a Google megtalál benneteket ebben biztosak lehettek.
Az én honlapom fotóiból nem fogtok úgy működtetni egy honlapot, ami az eredetinek teljes másolása, és hozzátok irányítja a látogatókat, és becsapva őket, mert nem azt kapják amit látnak.
Látom, hogy már a fotóim alól kattintáskor nem jönnek elő a pornó, reklám, videó stb. szemét dolgaitok. Azt hiszitek, hogy ez már így jól van? Tévedésben vagytok, mert nincs jól! Továbbra sem jutnak a látogatók az én honlapomra, csak keringenek egy helyben.De az nektek nem lenne üzlet igaz, ha az én honlapomra jutnának a kattintással, csak a fotóim kell nektek a szemétséghez.
Azonnal szüntessétek meg az adathalászatot folytató folyamatos tevékenységet és távolítsátok el a tőlem lopott fotókkal teli honlapotok. Az engedélyem nélkül másoltátok át a honlapom tartalmát, de soha nem fogok engedélyt adni.
Nem biztonságos böngészésre vezetitek a látogatókat, az internet biztonságát veszélyeztető, a látogatókat szemét módon félrevezető tevékenységet végeztek.
Intézkedtem ellenetek, mert látom, hogy magatoktól nem szüntetitek meg ezt a szemét tevékenységet, hogy ellopjátok egy honlap egész képanyagát, és a saját hasznotokra, üzleti célra használjátok, becsapva a látogatókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése