2013. szeptember 7., szombat

Jar Platinum kézi mosogatószer tesztelése és a véleményem, tapasztalatom


Ennek a bejegyzésemnek előzménye is van annyi, hogy még májusban Antik Dalma és Virág Laura a Merlin Communications Magyarország Kft munkatársai egy közös főzésre hívtak Bereznay Tamással engem és még 9 másik bloggert a Chefparade Főzőiskolába. Ahol azután a mosogatást is a megjelentek végezték a Jar kézi mosogatószerrel.
Később kaptam egy újabb levelet, hogy megajándékoznak a kézi mosogatószerrel és egy Jar Platinum kapszula csomaggal ami a gépi mosogatáshoz ajánlott.
Most viszont arra kértek, hogy ha használtam ezeket a háztartási szereket, tehát teszteltem, akkor szívesen vennék ha leírnám a tapasztalataim. Én ennek örömmel teszek eleget, bár csak a kézi mosogatószert használom még most is, mert mosogatógépem nincs, így a kapszula csomagot elajándékoztam.
Ezeket a mosogató és mosószereket a Procter&Gamble szakértőcsapata fejlesztette ki, és minden eddiginél hatékonyabb a makacs zsír ellen.
Most már én is mondhatom, hogy "Az Új Jar Platinum számára a mosogatás nem jelent kihívást!"
Még annak a háziasszonynak sem, aki nem mosogat rögtön étkezés után, tehát az edényre száradt vagy zsíros ételmaradványokat kell eltávolítania. Búcsút inthet minden háziasszony a fáradtságos mosogatásnak, mert villámgyors lesz.
Minden háziasszony próbálja ki, mert a Jar készen áll!.
Finom illatú, Lemon & Lime, dús habja hosszan hat, kevés kell belőle, tehát rendkívül gazdaságos mosogatószer. A zsírfoltokat még hideg vízben is kiválóan oldja ez a folyékony koncentrátum.
Örülök, hogy kipróbálhattam, mert azóta már vásároltam is.

4 megjegyzés:

  1. Azért ez nem semmi. No nem a Jar, mert az biztos egy jó mosogató szer, hanem az, hogy együtt főztél Bereznay Tamással. Nem emlékszem, hogy említetted volna. Próbáltam visszakeresni, de a Te oldaladon nincs naptáras bejegyzés jegyzék.
    Ezúttal is gratula.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lívia, gratulálok, hogy jártál a Chefparade Főzőiskolában. Ez igen!:)

    VálaszTörlés