2015. május 12., kedd

chocoMe édes élmény



Volt szerencsém kóstolni - nem is keveset a chocoMe legújabb tripla sikerű - az Academy of Chocolate Awards csokoládéversenyén Londonban 3 bronzérmet szerzett , - három különböző Raffinée termékét. A mostani díjakkal a chocoMe az első a magyar csokoládékészítők  között.

Remélem, hogy a chocoMe legújabb termékeinek a megálmodója  nem veszi rossz néven, ha én egyszerűen "csak" drazsénak  nevezem, és ez nem lekicsinylés, mert az igazi drazsék ellenállhatatlanul finomak, és ezek azok. Legyen benne mandula, mogyoró, pekándió,, aszalt gyümölcs, narancshéj stb... ha elkezdjük eszegetni, akkor abbahagyhatatlanok.
Nincs cukorréteg, semmi egyéb térfogatnövelő, csak a tiszta csokoládé vagy kakaó, és a belsejében rejlő finomság a pekándió, mogyoró, mandula. Imádom ezeket a bogyókat. Édes élmény a chocoMe-től.

A chocoMe Raffinée fahéjas tejcsokoládéval bevont Piemonte-i mogyoró
A fahéjat nagyon kedvelem, a tejcsokoládéval és a mogyoróval a gyengéd finomság van jelen a szánkban.

A chocoMe Raffinée  sós-vaníliaporos, karamellás tejcsokoládéval bevont pekándió.
Ez nagyon különleges, nem mindennapi ízélmény. A kellemes sósság kiemeli az édes ízeket, a pekándióval nagyon jól harmonizál.

A chocoMe Raffinée madagaszkári vadborsos, étcsokoládéval és kakaóporral bevont mandula.
Nagyon kellemes ízhatások keverednek, de úgy, hogy mindegyiket érezzük, de egyik sem nyomja el a másikat.

Nyugodt szívvel ajánlom, mert aki szereti ezt a fajta édességet, nem fog csalódni benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése