Ezt az ételt még húsvét hetében készítettem a maradék sonkából. Szendvicst is készítettem, de azt elfelejtettem lefényképezni.
Hozzávalók: 4 személyre
30 dkg spagetti tészta, 3 dl főzőtejszín, 30 dkg fóstólt főtt sonka, 20 dkg reszelt sajt, só, bors, petrezselyemzöld, olaj
A tésztát sós vizben kifőzzük, majd leszűrjük. A maradék főtt húsvéti sonkát felkockázzuk és egy kevés olajon megpirítjuk, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a tésztát. Alaposan összeforgatjuk, majd reszelt sajttal és aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk
Finom lehetett, akkor ez hasonló a carnonare sapagettihez.
VálaszTörlésKöszönöm kedves Katalin. Én a carnonare spagettit nem ismerem, de finom volt az általam készített is.
VálaszTörlés