Ez egy kicsit drága mulatság, de egyszer van egy évben szerelmesek napja, így kényeztessük magunkat a sok finomsággal.
Hozzávalók:
40 dkg marhabélszín, 1 kis fej reszelt hagyma, só, pirospaprika, törött bors, mustár, ketchup szardíniaolaj, 6 tojás, 10 dkg zöld olajbogyó, 10 dkg barna olajbogyó, 10 dkg zöldpaprika, 10 dkg kaliforniai paprika, 12 db gombafej, 10 dkg ceruzabab, 10 dkg zellergumó, tojásrántotta morzsalékosan, majonéz
A bélszínt átdarálom összekeverem a fűszerekkel, fatálca közepére teszem. Köré rakom az apróra vágott zöldeket, amit kell azt előre picit párolom pld. a zellergumót, ceruzababot, gombafejeket. Az olajbogyókat félbevágom. A tojásokat lággyá főzöm és a héjuk felében a gombafejekre ültetem. A szardíniaolajat elkeverem majonézzel és tálkába teszem. Tálkába tehetünk még mustárt, ketchupot is, ez izlés dolga ki mit szeret még.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése