2017. augusztus 20., vasárnap

Süllő rántva sült burgonyával tartármártással

A legjobban ezt a halat szeretjük, mert ez a legfinomabb. Persze a pisztrángot is sokféleképpen szoktam készíteni, de csak sütve, és halászlébe jöhet a ponty, meg egyéb kis halak. A süllőt is lehet sütni, ha kisebb, akkor egyben hagyva és a feje, farka felhajtva, összekötve egymással.így nagyon mutatós. De mi a süllőt leginkább rántva szeretjük. Sajnos itt Budapesten elég drágán adják, de ha megkívánjuk, akkor így is megvásároljuk, mint most is. A tengeri halakat nem annyira kedveljük, ritkán készítem.

Receptet nem írok, mert nagyon egyszerű az elkészítése, és már van is a blogomban ITT

2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, a halakat mi is nagyon szeretjük, minden formájában :-) Süllőt talán nem is vettem még, nálunk az nem kapható, legalábbis úgy emlékszem nem láttam még a piacon. Finom lehetett az ebédetek!
    További szép ünnepet kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Katalin. Nagyon szeretjük ezt a halat. Nálunk a II. kerületben a Fény utcai piacon kapható. Vegyél egyszer, nem fogod megbánni.

    VálaszTörlés