2012. december 31., hétfő

BÚÉK!

BOLDOG, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDEN BLOGTÁRSAMNAK, ÉS AZ OLVASÓIMNAK!

                                                         

Már csak órák kérdése és elmúlik a 2012-es esztendő. Ilyenkor mindenki számvetést csinál, megállapítjuk, hogy mi volt a rossz, mi a jó az egyéni életünkben és az országunkban.. Elértük-e a céljainkat amit kitűztünk 2011-ben, vagy maradt olyan amit majd ezután próbálunk megvalósítani. Fogadalmakat is teszünk, amiket rendszerint nem tudunk betartani vagy csak részben, mert kevés az akaraterő meg nem is igazán akarjuk. Azt viszont én nagyon szeretném ha minden ember megfogadná, hogy ezután jobb ember lesz - aki jó volt még jobb, aki pedig rossz, ő legalább hajlik a jó felé. Nagyon fontos a szeretet, mert szeretet nélkül nincs élet. Szeressük embertársainkat a családunkat, mert a szeretet olyan mozgató erő amely előre viszi az embert,  a társadalmat, az egész világot. Ha egyszer valóban eljön a világvége azt nem a természet erői fogják okozni, hanem a békétlen, gonosz csak a mának élő ember/ek. Uralkodjon a jóság, a szeretet.





Aki budapesti tudja, hogy hogyan telik itt az óévbúcsúztató, de aki ma 31-én Budapestre látogat, természetesen az idén is méltó óévbúcsúztatót kínál Budapest az itt élőknek és az ide látogatóknak is.
Sokan az utcán töltik az éjszakát, és mászkálnak ide-oda. Látható lesz tűzijáték a Duna korzón, de a közeli tereken is. A belváros három központi helyszínén a Nyugati téren, az Oktogonon, és a Vörösmarty téren megtalálható lesz a Szilveszter összes kelléke, a buli, a koncert és a sok-sok ember.
Ne hagyjátok ki!

Info a rendezvényről: varosom,hu                           

2 megjegyzés:

  1. ilyenkor utálom azt a rengeteg durrogtatást, tüzijáték, petárda...
    szegény macska meg volt veszve, nem találta a helyét, aztán kirohant és csak másnap délben kavarodott elő(((

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is itt Budán a hegyen már este 18 óra után megállás nélkül durrogattak. Mondtam is a férjemnek, hogy ezeknek nem fog maradni éjfélre durrogatni való. Nem tudom, hogy itt a környékünkön hogyan viselték a kutyák, macskák. De amelyik lakásban van az talán nem szenved annyira az erős hangtól, mint a családi házak udvarán.

    VálaszTörlés