2013. június 17., hétfő

FIGYELMEZTETÉS!!!!! a CRAZY GALLERY blog tulajdonosának!

2013th Monday, June 17,

WARNING!! the blog owner GALLERY CRAZY!
It is outrageous  to me, I have experienced this and togive the following entry in my voice

MY BLOG ALL OF GASTRO PHOTO OF STEALING A GARBAGE CAMPANY!!!

Immediately remove this garbage theft, this is called following website. If  I do not act because they do not leave this to me about it that I do that make  way for the fair with my site and my work.
Wiped the title of my photos of my double bass recording session as well.

I realized that I look at intervals of Google, where and in what form does the website of Livia kitchen corner or some other places where I'll be there in some form. I found a link

The fake website:

www.crazygallery.info/liviakonyhasarka.blogspot.com.html

domain:

crazygallery.info

clicked and came to a site where shocked to see that all of my blogs are food and other photos. Hoping that the picture or writing click on my page leads the reader clicked on the image request, which may con gnocchi with sausage and is worked in a porn five frames, looking at the rest of the pictures and came music videos, body mass indexes test, other great videos, commercials, etc. PopOnClick.
Everywhere I went, eg. source below the images, downloading clips, Find more ... Nothing takes the reader on my my website.
Beyond that, my eyes as stolen cheated for the visiting reader who is in the belief that more can read the recipe or view my website and replace it with commercials, video from, but not from me, but his eyes manager to benefit from the many clickstream. Already with the fact that I and clicking, they have benefited.
NO ONE SHOULD CLICK ON THE SITE CALLED THE PAINTING THAT THEY ARE NOT GOING TO GET ME ON MY WEBSITE, BUT THE COUNTENT OF MY WEBSITE PEOPLE WILL STEAL YOUR MONEY WILL INCREASE EYE.!!!

Then I looked at how I pick them up and you can find the link at the bottom of the page is the following:

 Humor Gallery claims no ownership or rights to images on this site.
All images, photos or illustrations are property and copyright of their respective owners.
© 2013th All rights reserved. Designed & Powered by Gallery Crazy Search Engine.
Home | About | Privacy | Links | Terms of Service | Contact | Powered by Bing ™ Search Results

I clicked on the relationship of us to wherever I was not available everywhere in the commercials, videos, etc. will be.

FIGYELMEZTETÉS!!! a CRAZY GALLERY blog tulajdonosának!

FELHÁBORÍTÓ A SZÁMOMRA AMIT TAPASZTALTAM, ÉS ENNEK HANGOT KELL ADNOM A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉSEMMEL.

A GASZTRO BLOGOM ÖSSZES FOTÓJÁT ELLOPTA EGY SZEMÉT TÁRSASÁG!
AZONNAL SZÜNTESSÉK MEG EZT A SZEMÉT LOPÁST, EZT AZ ALÁBBIAKBAN NEVEZETT HONLAPOT. 
Ha nem teszik intézkedni fogok, mert nem hagyom ezt a szemétséget, hogy ilyet csináljanak az én tisztességes honlapomból, ebben biztosak lehetnek. Letörölték a fotóimról az általam ráírt blogom címét is.

Úgy jöttem rá, hogy időközönként megnézem a Google keresőben, hogy hol és milyen formában jelent meg a honlapom a Lívia konyhasarka vagy valami egyéb helyek ahol ott vagyok valamilyen formában.  Rátaláltam egy linkre:

A hamis honlap:

www.crazygallery.info/liviakonyhasarka.blogspot.com.html

domain:

crazygallery.info


rákattintottam, és bejött egy oldal, ahol döbbenten láttam, hogy mindenhol az én blogom étel és egyéb fotói vannak. Abban a reményben hogy a képre vagy egyéb írásra kattintás az oldalamra vezeti az olvasót, rákattintottam arra a képemre ahol a Lecsó galuskával, kolbásszal van és bejött egy öt képből álló pornó, néztem a többi képet is és bejött zenés videó, testtömeg indexes teszt, egyéb nagy videók, reklámok, PopOnClick stb.
Bárhová mentem pl. a képek alatti forrás, Klipek letöltése, Keresés több... semmi nem vezeti az olvasót az én honlapomra.
Azon túl, hogy tőlem szemét módon loptak becsapják az erre az oldalra látogató olvasót, aki abban a hitben van, hogy tovább olvashatja a receptet vagy megnézheti a honlapom és helyette reklámokat, videót kap, de nem tőlem, hanem a szemét működtetőnek hoz hasznot a sok kattintgatás. Már azzal is, hogy én is kattintgattam, nekik lett hasznuk
SENKI NE KATTINTSON A NEVEZETT HONLAPON AZ ÉN  KÉPEIMRE, MERT NEM AZ ÉN HONLAPOMRA FOGNAK JUTNI, CSAK AZ ÉN HONLAPOM TARTALMÁT ELLOPÓ SZEMÉT EMBEREKNEK NÖVELIK A PÉNZÉT!!!.
.
Ezután megnéztem, hogy hogyan vehetem velük fel a kapcsolatot és az oldal alján megtalálható a következő:

 Őrült Gallery nem formál tulajdonjogot vagy jogokat kép ezen az oldalon.
Az összes kép, fotó vagy illusztrációk tulajdon és szerzői jog a megfelelő tulajdonosok.
© 2013. Minden jog fenntartva. Designed & Powered by Őrült Gallery Search Engine .

Rákattintottam a Kapcsolat-ra a Rólunk-ra, bárhová mentem nem érhetők el, mindenhol a reklámjuk, videó, stb jön be.

Sok lehetőség van amivel élhetek, hogy ezek a rohadt szemetek eltűnjenek (visszaélés bejelentése, ügyvéd, vízjel, plágium banner, másolás-beillesztés tiltás stb. stb. de várom az olvasóim segítségét is.

6 megjegyzés:

  1. Ez tényleg nagyon tisztességtelen! Már velem is előfordult. Voltam pornóterjesztő, filmnézegető és miegyéb. Nem tudtam semmit tenni, mert nem a képeimre kattintva lehetett odajutni, hanem csak egy linkre. Szóval ez tényleg szemétség! Remélem meg tudod oldani a problémádat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen nagyon tisztességtelen. Nem tudom, hogy megnézted-e ezt a szemét oldalt, de döbbenetes az összes fotóm ott van náluk. Ha rákattint valaki a képeimre, akkor nem az én honlapomra jön a látogató, hanem a képeim mögé bújtatott szemét reklám, pornó, videó stb. jön be. Félrevezetik az oda találó olvasót, és a kattintgatással a saját hasznukra használják a fotóimat. Még nem tudom, hogy mit csinálok, de irtó mérges vagyok.

      Törlés
  2. Felháborító! Én is találtam már pornó és filmes oldalt is a blogunk statisztikai oldalán, de nem tudom, hogy került oda. Lehet, hogy az én fotóimat is lenyúlták ugyanígy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, vérlázító. Még nem tudom, hogy mit csinálok, de irtó mérges vagyok.

      Törlés
  3. Nagyon sajnálom Lívia, hogy ez történt veled:(
    Mindenképpen lépjél. Kívánom, megnyugtatóan rendeződjön a dolog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Róza, már egy hete azzal foglalkozok, keresve a megoldást, hogy leszedjem az internetről ezt a szemét honlapot, és már közel vagyok hozzá.

      Törlés