2013. július 26., péntek

chocoMe Születésnap

A születésnap megünneplésére én is meghívott voltam, de sajnos nem tudtam elmenni, így most a személyes beszámoló elmaradt, de örömmel hírelem a sajtóközleményt amit megkaptam.
Még sok-sok születésnapot kívánok a minőségi csokoládékészítő Kft vezetőinek, munkatársainak.

Sajtóközlemény
Kiadja: chocoMe
Budapest, 2013.07.25.


Piemontei mogyoróval, panyolai szilvával és szőlőmagkivonattal ünnepelt a 3 éves a chocoMe
Hároméves lett a kézzel készült, “személyre szabható”, sokmillió-féleképpen összeállítható táblás csokoládék gyártója, a chocoMe. A vállalat születésnapi eseményén bemutatták a chocoMe újdonságait: a 40%-os tejcsokoládét, a szőlőmagkivonatos Gere csokoládét Gere borokkal társítva, valamint új feltétként a világ legjobbjaként titulált piemonte-i mogyorót, a liofilizált ananászt és a hazai készítésű liofilizált panyolai szilvát.

Az immár 14 országban elérhető chocoMe hitvallása szerint a csokoládé kakaó szárazanyag tartalmának akár 1%-os növelése is óriási változást idézhet elő a minőségi csokoládékészítésben, ami fogyasztói élménynöveléshez vezethet. „A 40%-os tejcsokoládé meglehetősen ritka még Magyarországon a táblás tejcsokoládék piacán” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa a születésnapi eseményen. Emellett a chocoMe elérhetővé teszi a feltétei közt a messze földön híres piemonte-i mogyorót is, ami jelképesen vetekszik a "világ legfinomabb és legjobb minőségű mogyorója" címért.
Az eseményen antioxidáns tartalmú Gere-chocoMe csokoládé-különlegességek kóstolására is sor került, borral társítva. Minden egyes tábla GERE csokoládéba egy felnőtt ember számára elegendő napi adag (5g) szőlőmag mikroőrlemény kerül temperálásra, ami rendelkezik  a szőlő legjelentősebb antioxidáns vegyületeivel. Végül, de nem utolsósorban, a chocoMe bevezeti feltétei között a liofilizált ananászt és a hazai készítésű liofilizált panyolai szilvát.

A chocoMe ezzekkel a lépésekkel is meg kívánja különböztetni magát a versenytársaitól a nemrég bevezetett – és nagy sikert aratott - saját tervezésű chocoMe öntőformája után, és újabb piedesztálra emeli itthon a minőségi csokoládékészítést.
További információ:
Turóczi Gábor
+3620 240-8530
chocoMe Kft.

www.chocome.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése