2013. július 5., péntek

HAMIS, SZEMÉT HONLAP VAN A VILÁGHÁLÓN, AZ ÉN NEVEMET FELHASZNÁLVA MŰKÖDIK! NE ENGEDJÉTEK! SEGÍTSETEK AZ ELTÁVOLÍTÁSÁBAN! Kérem ezt azért is, mert sok-sok gasztrobloggert is érint azok közül, akik a gasztroblogok.hu gyűjtőoldalon ott vannak, ugyanis ezen a szemét weboldalon a Ti fotóitokat keverik az enyémmel!!!


FALSE IS TRASH SITE ON THE NET, THE WORKS using my name! 

DO NOT LET! READY TO HELP IN REMOVING!


Liviakonyhasarka.blogspot.com    Google results page is the first page of the fifth paragraph eyes, fake websites is because they are always changing, but you can find.

This way you will meet:

Lívia konyhasarka.blogspot.com Images / Crazy Gallery
www.crazygallery.info/liviakonyhasarka.blogspot.com.html

Crazygallery.info   Google results page is the first page, the first paragraph of his eyes, fake websites. But on the whole their own site is garbage because of the many website under stolen images porn video, advertising is hidden and you can click them to generate money for the reader, but does not introduce the reader to the website.

Ezt olvashatjátok:

Lívia konyhasark.blogspot.com Images / Crazy Gallery
www.crazygallery.info/liviakonyhasarka.blogspot.com.html

A Google liviakonyhasarka.blogspot.com találati oldalán az első oldal ötödik bekezdés a szemét, hamis honlap jelenleg, mert mindig változik, de megtalálható.

A Google crazygallery.info találati oldalán az első oldal első bekezdés jelenleg a szemét, hamis honlap,  mert mindig változik, de megtalálható. De az egész saját honlapjuk is szemét, mert sok honlapról lopott képek alá pornó, videó, reklám van rejtve, és ha rákattint az olvasó pénzt generál nekik, de nem vezeti az olvasót az adott honlapra. A Google találati oldalukon böngészve is megnézhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése