2015. március 29., vasárnap

Dekorációk a húsvét és a tavasz jegyében


Én nagyon szeretem díszíteni húsvétkor és karácsonykor a lakásom persze csak az általam készített dekorációkkal. Ezek között sok van amit minden évben előveszek, mert mindig jó és nem unalmas, és vannak minden évben olyanok amik újak, mert bővítem a meglévőket. 
Ezzel a kedves olvasóimat arra szeretném rávenni, buzdítani, hogy készítsenek saját kezűleg ajándékokat, lakásukba dekorációt, legyenek kreatívak, mert alkotni nagyon örömteli foglalatoskodás.Nem kell nagy dolgokra gondolni, most is olyan ötleteket mutatok, amelyeket mindenki elkészíthet, mert nagyon egyszerűek.
Kifújt tojások felső szélét kicsit kitördeljük, és papír tojástartóba állítjuk, beleteszünk rövid szárú szép tulipánokat vagy bármilyen tavaszi virágot.
www.life.hu















Egy dupla zsákanyagot tetszés szerinti nagyságban elkötünk úgy, hogy azzal kialakítjuk a gömbölyű testet és a fejét. közben kitömjük. Füleit készíthetjük filcből, az arca is lehet filc vagy a szeme mozgó, az orra gyöngy, fogai is filcből. Bajusza fonal vagy rafia, és nyakában egy masni.
www.life.hu













Kartonból tyúkok, de ez is lehet filcből, nagyon egyszerű az elkészítése, de van sablon is hozzá.
Ablaküvegre tehető távtartással.
ITT







Papírtyúkocskák, de ez is lehet filcből. Könnyű elkészíteni, mert van hozzá sablon is ami letölthető. A leírás és a sablon alapján fogjatok hozzá, még húsvétig elkészül, és nagyon kedves színfoltja a lakásnak.
minta ITT















Vázában kis zöld között hurkapálcára húzott és az alján szalaggal megtámasztott festett tojások amire pöttyöket is festhetünk, de gyöngyöket is ragaszthatunk. A tetején is díszeleg egy gyöngy.
minta ITT












Szalma- vagy vesszőkoszorú ami kapható natúran, és csak rá kell ragasztani hasonló húsvéti figurákat kinek mi tetszik.
forrás ITT










Aranyos kifestő. Akinek kisgyereke vagy unokája van biztos, hogy örülne egy ilyen kinyomtatott képnek, amit a gyerek kifest, aztán akár díszként is használhatunk a gyerekszobában, húsvét idején.
kinyomtatható ITT













Húsvéti teríték a tavasz színeiben, amit ilyenkor könnyű előteremteni mert adja a természet pl a virágokat. A többihez sem kell sok csak kis sárga futó, zöld szalvéta és sárga szalvétagyűrű.
Forrás ITT





Ez is hangulatos húsvéti teríték, és itt is a sárga és a zöld szín ami megjelenik, mint a tavasz színe.
Forrás ITT















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése