2015. június 27., szombat

2015. nyári divatszínei - elsősorban az olívazöld és a marsala!

Ezen a nyáron sokféle stílus és szín között válogathatunk, mindegyikre az a jellemző, hogy igazán a nőies nő a divat.
Van ebben romantikus vonalvezetés, természetes összhatás, finom, egészen kislányos vagy elegáns és rafináltan csábító, vagy a csipkés kiegészítők, hímzések, fodrok, rojtok, és szexi áttetszőség.
De van egy merőben új, más szín ami uralja a divat világát - már amelyik készítő fejet hajt a trendeknek, nálunk nem jellemző - és ez a burgundi és a barna közti árnyalat, azaz a marsala. A marsala egyébként egy robusztus borpárlat, szicíliai édes bor, és a sziget kikötőjének a neve. Egy ízletes és kiadós étkezés gazdagságát hordja, így a színe is egy természetes földközeli érzést kelt. pl. ez a bor


 - de tárgyakban, bútorokban is divatszín -   pl. ez a kanapé a B&B Italia
A ruhatárad kiegészítéséhez néhány ötlet, tipp és irányvonal, amelyek segítenek kiigazodni.

Az olívazöldben a military stílus, és puha anyagokból, de mondhatjuk khaki-nek, és minden fazonban, mennyiségben. Idén ne hanyagold ezt a nagyon divatos színt, a változatos kombinációt.Nekem egyik kedvenc színem, és örülök, hogy most divat. De, hogy itthon kapható-e, hát az már kérdés. Még nem néztem utána.

A rendkívüli árnyalatokban érkező, merész, vakmerő szín a marsala,  amelyet más színekkel kontrasztos árnyalatúvá alakíthatunk. Keverhető a barnával, amely egy földes színvilágot ad. Ha hódítani akarsz a nyáresti vacsorákon vegyél fel egy marsala színű ruhát. Ez a bordó és barna közötti átmenet újra trendi. Ha esetleg túl sötétnek tartod vagy nem a Te színvilágod, esetleg túl elegáns, akkor lehet egy pasztell árnyalat. Lehet kombinálni csipkével, tüllel.

A romantikus stílus is divat, a virágmintákkal, hímzésekkel, könnyed, játékos összhatás születik


És itt van az elegáns pasztell, és benne a csíkosban csíkos, mert ez is divat. 


De idén is divat a farmer, ezt se hagyd ki, a kék nagyon menő minden kombinációban és mintával. Itt most nem a farmernadrágra gondolok, mert az most is szuper divatos, sok változata van és sokféle felsővel. Nem a kopott, használt hatású farmerról van szó, hanem a tiszta kék, puha farmer ruhákról.
De divatosak a konyharuha kockás anyagokból készült ruhák is.
És itt vannak a giccses virágmintásak, amit azért nem mindenki viselhet. 

Végül elmondhatjuk, hogy minden divat, ki-ki választhat alkatának megfelelő fazont, színt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése