2016. május 13., péntek

Bocuse d'Or budapesti kontinensdöntő - győzelem!

A Magyarországot képviselő Széll Tamás és csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye a Bocuse d'Or budapesti kontinensdöntőjét. A magyar gasztronómia nagy sikere.
A második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.




                                    A győztes magyar csapat: Vamberg Frigyes, Széll Tamás,
                                    Szulló Szabina és Szabó Kevin


                                                           Nagy hústál
                                     Halétel: Kecsege garnélával és kagyló veloutéval, 
                                     karfiol-kaviár tarte, ropogós haltej, uborkasaláta
                                     és sárgacékla ravioli


                                      Húsétel: Sült szarvascomb és gerinc filé, szarvasgombás
                                     burgonyapüré, véres hurkával töltött cékla kompót, 
                                     konfitált sütőtök és homoktövis

                                      Bocuse d'Or szakácsverseny alapanyagai szarvascomb
                                      és gerinc


                                     és a kecsege, a köret mindenkinél tetszőleges volt.

bocusedorhungary.hu/hir/szelltamasgyozott

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése