2012. november 19., hétfő

Ismét a chocoMe és a megérdemelt díjai

A vadonatúj csokoládémanufaktúra megnyitóján én is ott voltam és a megnyitóról is tettem be írást, képet a blogomba. Most a chocoMe működése, a kiváló termékei elismeréseként kapott díjait hírelem.

Sajtóközlemény
Kiadja: chocoMe
Budapest, 2012.11.19.

Újabb három elismerést kapott a chocoMe

 Alighogy felavatta vadonatúj design csokoládémanufaktúráját a chocoMe (video az avatásról: http://www.youtube.com/chocomeinternational), a napokban rögtön három új elismerésben is részesült (a tavalyi évben elnyert 9 díj mellé).

Idén kilencedik alkalommal, ünnepélyes gálaest keretében adták át az Ernst & Young “Év üzletembere” díjait. A Független Bírálóbizottság döntése értelmében 2012-ben Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa nyerte el az Ernst & Young “Év Üzletembere” verseny “Jövő ígérete” díját. Az Ernst & Young világszerte nagy presztízsű üzleti elismerésének hazai díjazottjait minden évben a Független Bírálóbizottság választja ki, nemzetközileg felállított kritériumrendszer alapján. A döntésben a díjazott által vezetett társaság eredményei mellett a stratégiai szemlélet, a személyes integritás, a kockázatvállalási hajlandóság, a nemzetközi hatás, valamint az innovációhoz való hozzáállás is fontos szerepet játszik.

2012-ben az Az év üzletembere díj Független Bírálóbizottságának tagjai:
Dr. Bayer József az Axel Springer Kiadó ügyvezető igazgatója

  • Horváth Gergely Domonkos az MNV Zrt. vezérigazgatója

  • Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke

  • Krisán László a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója

  • Dr. Rudas László a Rudas Holding elnöke, Istenhegyi Klinika alapító elnök-vezérigazgatója, FBN-H alapító elnöke

  • Soós Csaba az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke

  • Szűcs Ildikó az OTP Bank elnöki főtanácsadója
A chocoMe ezen kívül október végén Magyar Brands 2012 díjban is részesült. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Superbrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás, ismertség) alapján a chocoMe csokoládé igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP200 fogyasztói márka egyike legyen.

Harmadik megmérettetésén a chocoMe az “Ország Boltja” internetes verseny bronzérmét szerezte meg. Az Árukereső.hu idén is meghirdette az Ország Boltja versenyt, ahol bemutatták a magas minőségű webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését. A hazai internetes kereskedelem megmérettetésén a webshopok minőségi és népszerűségi kategóriákban versenyezhettek.

További info:
chocoMe Kft.
1135 Budapest Szent László út 14.
Lucullus BT
+3620 240-8530

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése