Hozzávalók: 4 adag
30 dkg zöldséges orsó durum tészta ( paradicsomos-céklás, spenótos és fehér), 40 dkg csirkemell, 2 nagy sárgarépa, 1 db karalábé, 1 vöröshagyma, só, bors, csipet majoránna, petrezselyemzöld, 1 dl olaj - hogy legyen szaftja.
A húst apró csíkokra vágtam. Finomra vágtam a vöröshagymát és az olajban megdinszteltem, hozzáadtam a húst, sóval, borssal, majoránnával fűszereztem. Kevés vizet öntöttem alá és időnként megkeverve fedő alatt majdnem puhára pároltam. Hozzáadtam a metéltre vágott zöldségeket - gomba is mehetne bele, de nekem éppen nem volt itthon - és együtt készre pároltam.
Tálaláskor lapostányérokra raktam a tésztát fészekszerűen és a közepébe raktam a ragut.
Mivel imádom a tésztás ételeket nekem ez bármikor jöhetne nagyon finom lehet!
VálaszTörlésKöszönöm Évikém, tényleg finom volt, szívesen adtam volna.
VálaszTörlés