A kötet nyolc régiót, tájegységet mutat be. Ha én tehetném biztos ajánlanám a Szép Magyar Könyv címet odaítélő zsűrinek, mert megállná a helyét a versengés jelöltjei között. A Scolar Kft., aki a kiadója és a Dabasi Nyomda könyvművészeti remeket hozott létre.
Kaiser Ottó a magyar fotográfia egyik legkiválóbb mestere. Fotói magas színvonalon jelenítik meg hazánk természeti szépségeit, benne az ember hétköznapjait is.
A magyar ízek hangulatához illeszkedő fotók Lackó Ottó mesterszakács alkotásait hozza elénk, nagyon kívánatos módon. Néhány izgalmas étvágygerjesztő: falusi pulykaleves, barackos pite, burgonyalángosra tálalt vörösboros vaddisznópörkölt, slambuc kolbásszal és szalonnával, kacsasült káposztás tésztával töltve.
A könyv arculatának harmadik egységét a szerkesztő Illés Andrea adja meg, történelmi-művészeti kalauzai a tájegységekről alkotott ismereteinket gazdagítják.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése