Ez a szendvics is a húsvéti füstölt sonkából készült. Szeretjük a szendvicseket, mert ehetjük vacsorára vagy akár reggelire is.
Recept: 2 főre
2 ek olaj, 1 vöröshagyma, 2 ek ketchup, 1 ek mustár, csipet erős paprika, füstölt sonka 30 dkg, 5 dkg marinált paprika, 15 dkg majonéz, 2 ek tejföl, 15 dkg sajtkrém, só, bors a tetejére karikára vágott hegyespaprika, ha van akkor kápia poprika apróra vágva (nekem nem volt)
Az olajban dinszteljük meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá az apróra vágott sonkát, tegyük hozzá a ketchupot és mustárt valamint a csipet csipős parikát. Főzzük össze Ha kihűlt keverjük hozzá a feldarabolt marinált paprikát, a majonézt és a sajtkrémet, sózzuk, borsozzuk és hűtsük le.
Pírított kenyérszeletekre vagy pírított zsemle szeletekre vagy akár kifli falatkákra kítűnő.
Guszta szendvicseket készítettél, nagyon finomak lehetnek! Sok finomság van benne, amit én még melegszendvicsnek is el tudnék képzelni, sütőben megsütve. 😊
VálaszTörlésKedves Katalin köszönöm. Én is el tudnám képzelni melegszendvicsnek is. Jó ötlet.
Törlés